Conèixer Jesús d'una manera divertida

De la mà de Catalunya Cristiana i de Ràdio Estel arriba aquest Nadal a les llars catalanes el Joc de la Vida de Crist, una proposta divertida per aprendre el més important de la fe cristiana jugant en família.

Aquest memory, o joc de les parelles, està pensat en clau evangelitzadora per Ignasi Díaz Ventura, professor de Religió catòlica a l’Escola Pública Rubén Darío de Barcelona. Es tracta d’un tradicional joc de memòria fet amb gràcia i molta professionalitat, amb dibuixos ben simpàtics i atractius que permet als més menuts aprendre de forma diverdtida els moments més destacats de la vida de Jesús.

És un joc assequible, educatiu i evangelitzador perquè hi jugui tota la família. Pensat per als més petits, a partir de 4 anys, el joc permet treballar la memòria, afavoreix la capacitat d’observació i fomenta la concentració. Segons el creador del joc, Ignasi Díaz, reuneix els quatre requisits fonamentals per evangelitzar: “El contingut és fidel a l’Evangeli; aspira estèticament a la perfecció; serveix per aprendre divertint-se i és econòmic perquè pugui arribar a tothom.”

I afegeix: “Confio que aquest joc serveixi perquè els nens coneguin, encara que només sigui una miqueta, com els estima Déu i així puguin rebre i créixer en la fe.”

El podeu aconseguir ara a través de la nostra web o trucant al telèfon 934 092 770.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!