Condemna i dolor del Papa per l'atemptat terrorista de Tunis

Informat del greu atemptat terrorista a la ciutat de Tunis i que va provocar nombrosos morts i ferits. El papa Francesc manifesta la seva condemna ferma a tot acte contra la pau i la sacralitat de la vida humana i s’uneix a través de la seva pregària a la pena dels familiars de les víctimes i de totes les persones tocades per aquest drama que posa a prova el poble tunisià.

Són les paraules del Papa que recull un telegrama que ha enviat a l’arquebisbe de Tunísia, Mons. Ilario Antoniazzi. Francesc demana al Senyor “que rebi en la seva pau les persones mortes i reconforti aquelles que van ser greument ferides” i com a penyora de consol, demana a Déu que faci baixar sobretot l’abundància de les seves benediccions.

El nunci apostòlic a Algèria i Tunísia, Mons. Yeh Sheng-nan ha comentat que “aquest atemptat terrorista no ha d’anul·lar els progressos que ha fet Tunísia des de la primavera àrab, tot i que el que està passant pugui portar a pensar el contrari”.

Per la seva banda, els bisbes francesos han expressat “consternació profunda” per l’atemptat terrorista al Museu Bardo de Tunis. En un comunicat signat pel secretari de la Conferència Episcopal de França, Mons. Olivier Ribadeau Dumas, es llegeix que la pregària de la comunitat catòlica de França s’adreça a les víctimes i als familiars: “La persecució contra les minories i els cristians d’Orient persisteix. (…) Aquests actes són un atac contra la voluntat de pau i de llibertat.”

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!