Complet repàs de l'actualitat en dues hores plenes de veus diverses

. Aquest divendres, després del repàs informatiu, hem tornat a escoltar Jorge Romance, periodista de La Sexta, que ha explicat com s’ha viscut des de dins la segona jornada al Parlament: “Hi havia un ordre del dia que s’ha de continuar fent, però l’interès estava en el que va passar”, amb les incidències. A la tertúlia, hem tractat les lleis aprovades al Parlament, la superilla del Poblenou i la Fira de Tàrrega amb Dolors Camats, Daniel Vósseler i Toni Bolaño.
Camats, exdiputada d’Iniciativa al Parlament, ha comentat que “hi ha una majoria de la població a favor d’un referèndum, però no es pot afrontar de qualsevol manera”. Per la seva banda, el periodista Toni Bolaño ha consultat què diu l’ONU sobre en què casos es pot reclamar l’autodeterminació, “si fos una colònia i quan siguis una minoria reprimida, perseguida i amenaçada”, i ha mantingut que Catalunya no es troba en cap d’aquests dos supòsits. L’advocat Daniel Vósseler ha discutit amb Dolors Camats sobre la superilla, ja que ara ha acabat la prova pilot i se’nfaran 4 més a Barcelona. Prèviament, Vósseler havia havia assegurat que no s’havia trobat “en 20 anys de diàleg amb l’Ajuntament de Barcelona, una resposta així, després de presentar més de 4.000 signatures dels veïns”. Igualment ha aclarit que no està “en contra de la superilla”, alhora que ha conclòs que “aquí no hi havia necessitat de pacificació”.
També ha intervingut en la tertúlia Jordi Duran, director artístic de Fira de Tàrrega, que ha definit el certamen com “una gran celebració de les arts escèniques”.
Es pot escoltar JA ERA HORA AQUÍ: Primera hora i AQUÍ: Segona hora

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!