L’arquebisbat de Barcelona ha organitzat un gran nombre d’activitats per ajudar els fidels a viure la Quaresma i preparar el camí cap a la Pasqua. Dins d’aquestes activitats, que estan recollides a la nova secció de la web de Catalunya CristianaCamí cap a la Pasqua”, aquest dimecres la catedral de la ciutat acollirà la presentació de les conferències quaresmals predicades pel difunt bisbe auxiliar de Barcelona Antoni Vadell el març del 2020. L’acte tindrà lloc a les 20h, al Cor de la catedral.

Aquesta publicació, que forma part de la col·lecció Anima Sedis, porta el títol de “Com anem cap a la Pasqua? Al voltant de l’exhortació apostòlica Christus vivit”, i està editada per Publicacions de Catedral de Barcelona

L’acte de presentació comptarà amb les intervencions de Mn. Josep Maria Turull, canonge-administrador de la catedral, Mn. Ramon Ollé, diaca i cap de comunicació de l’arquebisbat de Barcelona, i Mons. Sergi Gordo, bisbe auxiliar de Barcelona. 

El mateix Sergi Gordo serà l’encarregat de dirigir el recés de Quaresma que es farà a la Casa de la Sagrada Família des del divendres 10 de març fins al dissabte 11. El recés està organitzat per l’Obra d’Exercicis Parroquials, i les inscripcions es poden fer a la pàgina web obraexercicis.org o bé al telèfon 696 81 51 74.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!