Clam pasqual per la pau al Vaticà

Jesucrist ha ressuscitat! L’amor ha vençut l’odi, la vida ha vençut la mort, la llum ha dissipat la foscor! Amb aquestes paraules, pronunciades amb convicció i entusiasme, el papa Francesc va iniciar el seu tradicional missatge Urbi et Orbi de la Pasqua de Resurrecció 2015, des del balcó de la basílica de Sant Pere.

Després de tres intensos dies de pregària, el Sant Pare va demanar “Jesús victoriós perquè alleugi els patiments de tants germans nostres perseguits per motiu del seu nom, com també de tots aquells que pateiexen injustament les conseqüències dels conflictes i de les violències actualment vigents”. Francesc va demanar la pau, en primer lloc per Síria i l’Iraq, i va fer una crida a la comunitat internacional perquè “no resti inert davant de la immensa tragèdia humanitària” i del drama creixent del nombre de refugiats.

També va demanar per Terra Santa, Líbia, Iemen, Nigèria, el Sudan, la República Democràtica del Congo, Ucraïna i va convidar tothom a pregar per totes les persones que han perdut la vida, especialment els joves assassinats el dijous sant a la universitat de Garissa, a Kenya. Pau llibertat va demanr el Papa pels qui pateixen noves i velles formes d’esclavatge: “Perquè a totes aquestes persones arribi la veu consoladora del senyor: No tingueu por, he ressuscitat i restaré sempre amb vosaltres.”


L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!