Campanya de donació de sang a la catedral de Tarragona

En el marc de la campanya “L’estiu és diví”, el 28 de juny Catalonia Sacra oferirà una visita nocturna a cinc esglésies: Santa Maria del Pi de Barcelona, Santa Maria de Castelló d’Empúries, la catedral de Santa Tecla de Tarragona, Santa Maria de Taüll, i la catedral de Vic. Aquesta visita, en la qual els visitants podran gaudir dels temples il·luminats amb la llum de les espelmes, forma part de la primera edició de la “Nit de les esglésies”.

Com han explicat des de Catalonia Sacra, amb aquesta nova activitat es donarà el tret de sortida a la campanya d’estiu que té l’objectiu de convidar a conèixer el Patrimoni Cultural durant els mesos de juliol, agost i setembre.

Silenci i llum de les espelmes

Entrar, callar, seure una estona, escoltar-se i escoltar. Aquestes són les recomanacions que ha ofert Catalonia Sacra per a tots els qui vulguin participar en la primera edició de la “Nit de les esglésies”. Com ha exposat, aquesta nova iniciativa proposa obrir espais d’algunes esglésies exclusivament il·luminades amb la llum de les espelmes, per tal de remarcar i agrair la feina que fan els nostres edificis per ajudar-nos a viure amb més intensitat i amb més criteri. Només l’arquitectura, l’escultura i la llum de les espelmes. Ni circuits, ni músiques ni discursos. Només un espai il·luminat perquè, en silenci i amb tranquil·litat, puguem veure i parlar amb el nostre propi interior.

L’activitat és gratuïta, i l’horari d’obertura de les cinc esglésies serà de 21h a 23h. Tota la informació es pot consultar en aquest enllaç.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!