Gràcies a l’organització del V Sopar Solidari #ReescrivimFutur, la Fundació Comtal ha recaptat 2.052 euros. Amb els fons recaptats, l’entitat garantirà el dret al lleure de 103 infants, adolescents i joves en situació de vulnerabilitat durant l’estiu.

L’alumnat de l’Escola de Segona Oportunitat de la Fundació Comtal, els joves del Centre Obert i els joves dels pisos de promoció a l’autonomia de l’entitat van donar suport durant l’acte i van preparar i servir el menú degustació.

L’alumnat de l’Escola de Segona Oportunitat de la Fundació Comtal va fer un excel·lent treball i es va encarregar de fer el menú degustació del sopar i el servei durant l’acte, en una nit molt especial, plena d’alegria, màgia, bona companyia, retrobaments i il·lusió compartida. Més de cent persones van gaudir del sopar.

“Durant l’estiu tindran coberts els principals àpats del dia, totes les sortides i activitats durant el juliol i una setmana de colònies”, explica Andrea Esteller, educadora del casal d’estiu.

El sopar ha estat possible gràcies a la implicació i solidaritat de 36 persones voluntàries, 105 persones assistents i 14 empreses col·laboradores.

La Fundació Comtal incorpora les línies mestres de la visió de La Salle Catalunya

La Fundació Comtal és una organització no lucrativa que treballa, des de l’any 1994, perquè els infants, adolescents i joves en situació de vulnerabilitat del districte barceloní de Ciutat Vella, així com les seves famílies, tinguin oportunitats de futur.

Les pautes educatives de la Fundació Comtal són acollir als infants, adolescents i joves i acompanyar-los en el procés de creixement i l’etapa de formació, reforçar les seves capacitats i fer possible la seva integració social i laboral a través del suport continuat i fomentar la participació crítica i activa en la vida social i cultural.

Fidel al seus orígens lasal·lians, l’equip de l’organització incorpora les línies mestres de la visió de La Salle Catalunya, tot vetllant perquè infants i joves siguin el centre del seu propi procés educatiu, desenvolupant l’aprenentatge cooperatiu i oferint una especial atenció a la diversitat.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!