L’oficina de premsa del Vaticà ha confirmat el calendari de les celebracions litúrgiques presidides pel papa Francesc durant el temps de Nadal.

Les celebracions s’inicien el dissabte 24 de desembre, amb la missa de la Nit de Nadal, que té lloc a la basílica de Sant Pere del Vaticà, a les 19.30.

El calendari inclou la benedicció Urbi et orbi del diumenge 25, solemnitat de la Nativitat del Senyor, des de la lògia central de la basílica de Sant Pere, a les 12.00.

Dissabte 31 de desembre, a les 17.00, també a la basílica vaticana, Francesc presideix la celebració de les primeres vespres i el Te Deum en acció de gràcies per l’any transcorregut.

Diumenge 1 de gener, dia de la LVI Jornada Mundial de la Pau, el Pontífex celebra la missa de la solemnitat de Maria Santíssima Mare de Déu, a la mateixa basílica, a les 10.00.

També a la basílica de Sant Pere, el divendres 6 de gener, solemnitat de l’Epifania del Senyor, el Bisbe de Roma celebra l’eucaristia a les 10.00.

Finalment, el diumenge 8 de gener, festa del  baptisme del Senyor, el Pontífex presideix la missa a la capella Sixtina, durant la qual bateja alguns nens.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!