Autors de llibres, cuina, màgia i actuacions musicals. Aquests són alguns dels plats forts dels grups que els oients de Ràdio Estel gaudiran en directe el dimarts 23 d’abril. La Caravana i Fabricació Pròpia de Ràdio Estel surten al carrer per celebrar la diada de Sant Jordi amb l’audiència. Dos programes que, de 9.30 h a 18 h, emetran en directe des de la parròquia Sant Ramon de Penyafort, a Rambla Catalunya 115 de Barcelona.

La programació especial començarà amb La Caravana, conduïda per Joan Trias, que a partir de les 9.30 i fins a les 14 h, transitarà per entrevistes, actuacions i, de ben segur, grans moments. Durant el matí, Trias entrevistarà Jaume Sanllorente, escriptor i fundador de l’ONG Sonrisas de Bombay, que parlarà del llibre Sonrisas de Bombay, el viaje que cambió mi destino, i l’escriptora Blanca Guilera, per Lo que los libros de historia del arte no te han contado, entre d’altres.

Pau Martínezel Rei de la Màgia, amenitzarà el programa amb els seus trucs. Hi haurà també artistes com Alèxia Pascual d’Eufòria 2 i actuacions com la de Mercader, que publica Todavía, el cinquè senzill de seu primer disc en solitari, Patología. La cuinera Ada Parellada presentarà Conciliar cuina i vida i el cuiner Arnau París, Cuines. El llibre oficial del programa. També hi haurà una tertúlia d’escriptors amb Sara Tarres, Pilar Orgillés i Pere Müller.

A partir de les 14.30 h, agafarà el timó Fabricació Pròpia de la mà de Mercè Raga, que encapçala un equip que fabrica la tarda fins a les 18 h. En aquest cas, l’escriptor Ramon Pardina presenta La Portera, la guionista Elisenda Pineda fa el mateix amb La Catalana llengua i l’escriptora Clara Queraltó passa per l’estudi al carrer de Ràdio Estel per parlar de la seva nova obra, Com el so d’un batec en un micròfon. Els seccionistes habituals Toni Garcia RamónSanti Giménez, el mestre Virgili Juan Carlos Ortega també participaran en l’especial de Sant Jordi de Ràdio Estel.

Foto: Catalunya Cristiana

Vine a buscar el teu exemplar de “Catalunya Cristiana

Catalunya Cristiana també vol celebrar Sant Jordi d’una manera especial. Serem presents a Sant Ramon de Penyafort, a la Rambla de Catalunya 115 de Barcelona. Si vens a veure’ns t’emportaràs un exemplar del setmanari de franc. També pots passar per la redacció, al carrer de Comtes de Bell-lloc 67-69, a recollir el teu exemplar gratuït i un punt de llibre exclusiu.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!