Editorial Claret ha publicat La passió per l’evangelització, un recull de les 30 catequesis que el papa Francesc va pronunciar durant les audiències generals dels dimecres del 2023, per primer cop traduïdes al català.

Cada dimecres, si el Pontífex és a Roma, rep els pelegrins en una audiència on tracta diferents temes de fe i de vida cristiana. Aquestes intervencions són sempre en italià, i per això aquest llibre representa una novetat.

Es tracta d’una recopilació de les traduccions fetes per Josep Maria Torrents i que al llarg del 2023 van ser publicades al portal de Catalunya Religió.

D’aquesta manera, s’aconsegueix plasmar en català el llenguatge proper i profund amb què sempre s’expressa Francesc. El que crida més l’atenció és el seu estil: un pare que parla per a tota la família, que explica com es dona sentit a la vida. 

 A través d’aquest llibre, el lector trobarà una comunicació directa amb les paraules del Pontífex que farà que acabi amb el regust que ha valgut la pena i que s’ha enriquit espiritualment i interiorment.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!