Càritas espanyola rep el premi Institució del Defensor del Poble

El jurat presidit per la Defensora del Poble, Soledad Becerril, ha concedit per unanimitat el premi Institució del Defensor del Poble, en la primera edició, a Càritas espanyola i a les persones que integren el seu equip, tant els professionals com els voluntaris.

Els membres del jurat han premiat aquesta entitat catòlica per “la seva tasca continuada i renovada en la defensa dels drets de les persones en els moments difícils que travessa Espanya“. També han destacat “la sensibilitat especial” de Càritas per conèixer i tractar els problemes més punyents de la societat i han lloat “la profunditat dels seus informes“, que suposen un “toc d’alerta a les consciències”.

El premi Institució del Defensor del Poble està dotat amb 6.000 euros i reconeix el treball d’entitats o organitzacions no governamentals que contribueixen al desenvolupament de la tasca que fa el Defensor del Poble.

En aquesta primera edició s’han presentat dotze candidatures. L’acte formal del lliurament del premi es farà a la seu del Defensor del Poble abans que acabi el 2014.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!