Càritas Diocesana de Terrassa ha rebut el suport de la Fundació “la Caixa”, a través de CaixaBank, per al projecte de El Casalet, que es porta a terme al municipi de Rubí des de fa 26 anys.

El Casalet és un espai familiar nascut amb l’objectiu de donar suport a famílies en risc d’exclusió social

És un espai d’acollida i de formació adreçada a famílies amb fills petits en situació de vulnerabilitat, a les quals se’ls ofereix suport en la seva tasca com a mares i pares, oferint eines per desenvolupar un vincle sa amb els fills.

Es porta a terme amb la intervenció directa d’una professional que, a més, realitza tasques de coordinació i relacions amb els diferents recursos i serveis de la població, una treballadora social que fa les entrevistes de seguiment a les famílies i un grup de voluntàries que donen suport a l’hora de la cura dels nadons.

Amb la col·laboració de les persones voluntàries, socis, donants, i les aportacions d’entitats com Caixabank, és possible l’acompanyament setmanal que Càritas fa a les famílies que participen al Casalet i que, juntament amb el treball tècnic de coordinació amb els serveis socials del municipi i altres entitats, fan possible que els infants puguin tenir més oportunitats i les famílies se sentin acompanyades en la tasca de la cura dels fills.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!