Aquest divendres 24 de gener, Càritas Interparroquial de Reus ha celebrat un acte de reconeixement a la tasca desenvolupada per l’assistenta social Dolors Cuadrada. Cuadrada, que va traspassar el passat mes de juliol, va ser la fundadora del projecte Suport Pedagògic a Reus, que partir d’aquesta setmana ha pres el nom de Suport Pedagògic Dolors Cuadrada. 

L’acte ha comptat amb la participació de diverses voluntàries del projecte que van compartir anys d’acció amb Dolors Cuadrada, a més de la filla de l’homenatjada, Montserrat Vilella, i l’alcalde de Reus, Carles Pellicer

El director de Càritas a Reus, Miquel Maria Aragonès, ha recordat la destacada trajectòria de Dolors Cuadrada, de la qual ha explicat que “va ser la impulsora, ànima viva i coordinadora del projecte de reforç escolar des del seu inici l’any 1986 i durant gairebé 35 anys, fins a l’arribada del Covid-19”. 

Un projecte per promoure els infants 

El projecte de Suport Pedagògic, que du a terme Càritas de Reus a la seva seu, té l’objectiu de promoure els infants i joves de la mà de professionals de l’educació. Per fer fer-ho, ofereix classes de repàs a nens i nenes de famílies que no poden costejar-se aquest servei, a més de crear per al seu desenvolupament un ambient educatiu més ampli on els infants adquireixen hàbits de puntualitat, higiene, neteja i responsabilitat entre altres. 

En l’actual curs, el projecte compta amb el suport de 34 professors voluntaris, que acompanyen 179 alumnes, la xifra més alta des de la seva creació. 

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!