Càritas de Barcelona fa 70 anys

Càritas diocesana de Barcelona compleix enguany 70 anys de vida. Per tal de celebrar aquesta efemèride, ha organitzat una exposició al Palau Robert. La mostra, que porta per títol Càritas. Un “no” per a ningú. 70 anys, es pot visitar fins al 27 d’abril. el cardenal Lluís Martínez Sistach, arquebisbe de Barcelona, inaugurarà l’exposició el proper 20 de març.

Aquesta entitat de l’Església catòlica, que té els seus orígens en el Secretariat general diocesà de Beneficència cristiana, fundat el 28 de gener del 1944, “sempre ha estat a prop de les persones que més ho necessiten”, afirma Juana Martín, adjunta a direcció de Càritas diocesana de Barcelona.

Juana Martín explica que en aquesta exposició, “senzilla i didàctica”, hi ha “dues parts ben diferenciades: d’una banda, es fa memòria dels 70 anys d’història de Càritas i, de l’altra, es dóna a conèixer el moment actual, el que està passant avui. Passat i present es donen la mà en una iniciativa que pretén transmetre una sèrie de missatges i valors fonamentats en l’humanisme cristià“.

Podeu descarregar-vos tot l’article en PDF

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!