Un any més, Càritas Diocesana de Barcelona sortirà al carrer per celebrar la diada de Sant Jordi d’una manera solidària. Sota el lema “Per Sant Jordi, posa-hi el cor!”, el 23 d’abril (de 10 h a 19 h) l’entitat col·locarà una parada a la plaça Nova, 1, just al davant de la seu de Càritas. 

A la parada s’hi podran adquirir roses, així com diferents manualitats elaborades per persones ateses per l’entitat. Com han explicat en un comunicat, tots els donatius aniran destinats a l’acció social de Càritas.

El Fotomatón, una metàfora de l’acompanyament 

Una de les novetats d’aquest any és el Fotomatón 360°, una plataforma giratòria que permetrà als usuaris enregistrar vídeos en moviment circular. Aquesta activitat pretén ser una metàfora de l’acompanyament integral que duu a terme Càritas, i que té en compte totes les dimensions de la persona, oferint un acompanyament 360°.

En aquest sentit, Itziar Bravo, responsable de Sensibilització, Socis i Donants de Càritas Barcelona, ha animat la ciutadania a viure un Sant Jordi marcat per la solidaritat, i ha demanat la col·laboració de tothom per fer arribar els valors de la diada de Sant Jordi a les persones més vulnerables. “Sant Jordi és un dia per mostrar afecte cap als altres, és sinònim d’estima i amor. Des de Càritas, treballem perquè aquesta solidaritat també arribi a les persones més vulnerables de la diòcesi de Barcelona”, ha afirmat.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!