Hi ha iniciatives que surten sempre de cors oberts als més necessitats. Molts recordareu el nostre estimat pare Manel. I sabreu que anem ja per la 26ena trobada anual dies abans de Nadal del famós festival “Guanya’t el cel amb el pare Manel”.

Després de la mort del nostre estimat capellà entregat als més pobres, es continua fent a favor de la seva fundació.

Des de fa sis anys l’estimada veu catalana —la més jove del grup de la “nova cançó”— de Marina Rossell va voler fer una cosa semblant amb el nostre estimat Hospital de Campanya de Santa Anna, i per això també un dia a cantar i celebrar pels nostres estimats sense sostre. Va ser ella la que va inaugurar aquest festival anual que ara es dedica a la Fundació Viqui Molins a favor dels joves beneficiaris de les Llars d’oportunitats.

El diumenge 17 de desembre passat era el dia assenyalat per a aquest festival. I va ser molt especial: la nostra estimada Marina es trobava a l’hospital convalescent d’una intervenció quirúrgica, però això no va ser obstacle perquè ho deixés tot organitzat fins al més mínim detall perquè no es notés —o almenys es notés una mica menys, ja que pels que l’estimem era impossible no sentir-ne l’absència— i es pogués celebrar com cada any.

Quan la seva figura amb els braços estesos com abraçant el nombrós públic va aparèixer a la gran pantalla, l’església era ja plena fins a l’última fila de bancs.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!