Campanya Roses contra l'Oblit Amics de la Gent Gran

Aconseguir que el màxim de persones grans gaudeixin de companyia per Sant Jordi… i cada dia durant tot l’any. Amb aquest objectiu, Amics de la Gent Gran posa en marxa una nova edició de Roses Contra l’Oblit, la campanya de sensibilització i captació de fons més important per l’entitat, amb el repte que aquesta sigui més participativa que mai.

“Cada dia hauria de ser Sant Jodi” és el desig que formulen les dues persones grans protagonistes d’aquesta campanya. Elles són la Vicenta, de 100 anys, i la Conxita, de 93 anys, que reben el suport de l’entitat des de fa més de 9 anys. Totes dues apareixen a les imatges acompanyades de la Maite i la Marta, voluntàries d’Amics de la Gent Gran.

Segons Amics de la Gent Gran, en aquesta campanya qualsevol gest per petit que sigui comptarà a l’hora de dibuixar somriures al rostre de les persones grans. Per això l’entitat posa en amrxa una sèrie d’accions en què la companyia, l’afecte, la rosa i el llibre es converteixen en el millor antídot contra la soledat.

El dia de Sant Jordi, Amics de la Gent Gran mobilitza centenars de voluntàries i voluntaris de l’entitat perquè regalin companyia, una rosa i un llibre a les persones grans que ja acompanya durant tot l’any.

A través del programa Petits Amics Grans Famílies, dirigit a alumnes d’escoles, l’entitat promou que un miler d’estudiants regalin roses a persones grans que viuen en una trentena de residències. Paral·lelament, desenes de treballadors d’empreses col·laboradores també participen en aquesta mateixa acció solidària.

L’ONG fa una crida a compartir la campanya i difondre-la com a contribució solidària.

L’entitat posa a la venda les roses solidàries (31.000 exemplars en total), de feltre o de roba (en una edició limitada), elaborades al centre de reinserció de dones de l’associació amARTE, un projecte de la Fundació Pare Manel. Des d’aquesta setmana són als establiments Consum, Abacus Cooperativa, Casa del Llibre, Natura, per Internet al Mercat Social i a les diferents seus d’Amics de la Gent Gran (Barcelona, Badalona, Cambrils, Santa Coloma de Gramenet i Vilanova i la Geltrú).

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!