Campanya contra el tràfic de persones

Gairebé 150 religiosos del Brasil han llençat la campanya Juga per la Vida, per conscienciar la societat sobre el problema del tràfic dels éssers humans en els grans esdeveniments com la propera Copa del Món.

La campanya està organitzada per Un crit per la vida, format per religiosos i religioses que treballen al Brasil, en l’àmbit nacional, per a la prevenció del tràfic d’éssers humans.

Els membres de la coordinació central han explicat el significat del logotip escollit: les mans són el símbol de la força i de la vida; la pilota fa explícit el vincle amb l’esport, especialment el futbol; el verb “jugar” en el mode imperatiu té per objectiu estimular l’acció i la reacció; l’altre verb, “denunciar”, convida a fer un acte d’amor i de justícia.

La coordinadora general de la campanya, la germana Eurides de Oliveira, ha assenyalat que és una campanya d’informació i prevenció. El material imprès amb algunes indicacions sobre el concepte del tràfic i sobre com prevenir-lo es distribueix pels principals carrers de la capital, als autobusos, als aeroports, als hotels de les ciutats que seran seu de la Copa del Món, del 18 de maig del 2014 fins al final de l’esdeveniment.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!