Déu ens confia la cura de la Creació. Aquest és el títol del calendari del 2024, que ofereix Catalunya Cristiana i Ràdio Estel als seus lectors i oients. Editat pel Centre de Pastoral Litúrgica, aquest any el calendari s’ha elaborat amb cites de l’exhortació apostòlica Laudate Deum del papa Francesc, dirigida a totes les persones de bona voluntat sobre la crisi climàtica.

La selecció de cites ha anat a càrrec del P. Jaime Tatay, SJ, enginyer, teòleg i jesuïta. Cada fragment de l’exhortació va acompanyat per una imatge del fotògraf de Catalunya Cristiana, Agustí Codinach, que mostra diferents paisatges i elements propis de la Creació, que, com diu el Papa, Déu ens ha confiat.

El calendari estarà encartat en el número de Nadal, com un regal per als lectors i subscriptors, en agraïment per la seva fidelitat i compromís. No obstant això, les persones que el vulguin també el poden adquirir a la redacció de Ràdio Estel i Catalunya Cristiana, o trucant al 934092770. El preu de venda és de 6 euros (més despeses d’enviament si són necessàries).

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!