Calen 20.000 voluntaris per al Gran Recapte d'Aliments a Catalunya

Per sisè any consecutiu, els quatre Bancs dels Aliments de Catalunya organitzen el gran Recapte d’Aliments a Catalunya amb l’objectiu de donar resposta a les urgències alimentàries de les persones més necessitades. Per fer-ho possible es necessiten 20.000 voluntaris en 2.000 punts de recollida en supermercats i mercats arreu de Catalunya, els dies 28 i 29 de novembre.

Els ciutadans poden registrar-se com a voluntaris o coordinadors al web www.granrecapte.com. Per a la demarcació de Lleida el registre de voluntaris i coordinadors es farà per mail escrivint un correu a info@bancalimentslleida.cat

En roda de premsa, s’ha presentat la campanya de difusió sota el lema “Tu el pots fer més gran”, protagonitzada per destacats actors com Blanca Portillo, Toni Albà, Lluís Soler, Marta Marco, Fermí Reixach, Paul Berrondo i Queco Novell.

Eduard Arruga, president del Banc dels Aliments de Barcelona, ha posat en relleu la importància dels voluntaris i voluntàries en aquesta acció del Gran Recapte, afirmant que “els voluntaris i les voluntàries constitueixen el pont que uneix el cor dels qui poden ajudar amb els que necessiten aliments suficients, segurs i saludables”.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!