“Us anunciem allò que hem vist i sentit (1Jn 1,3).” Aquest és el lema que proposa la VII Setmana de la Bíblia, del 22 al 28 de gener, patrocinada per la Conferència Episcopal Tarraconense i promoguda per l’Associació Bíblica de Catalunya, el Centre de Pastoral Litúrgica, Editorial Claret, Ràdio Estel, Catalunya Cristiana, la Fundació Escola Cristiana de Catalunya i l’abadia de Montserrat.

Durant aquesta setmana, parròquies, escoles i comunitats organitzen activitats encaminades a fomentar la lectura i el coneixement de l’Escriptura. La Paraula ens impulsa a la missió, a transmetre la Bona Notícia a tothom. Per als més petits, els adolescents, els joves, resulta assequible la Bíblia? Per contestar aquesta pregunta, ens apropem a tres àmbits concrets: família, escola i catequesi.

“El que hem d’intentar és que la catequesi sigui la porta d’entrada per arribar a la presència de Déu i de la seva Paraula en les famílies”, remarca Quique Fernández, diaca permanent i membre de l’equip del Secretariat diocesà de Catequesi de Barcelona.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!