El bisbe de Sant Feliu de Llobregat, Agustí Cortés, ha condemnat amb rotunditat l’assassinat aquesta setmana d’una dona i dels seus dos fills de 8 anys al Prat de Llobregat presumptament a mans del pare, que després s’ha suïcidat. “Tot fet violent ens produeix dolor; més encara quan veiem que la violència recau sobre persones innocents.”

El bisbat havia rebut la notícia per part de l’escola Mare de Déu del Carme del Prat de Llobregat, on estudiaven els dos nens assassinats, que feien 2n de Primària.

En el comunicat firmat pel bisbe Agustí, es manifesta que “des del Bisbat de Sant Feliu de Llobregat, en nom del tot el Poble de Déu que fa camí en aquesta diòcesi, volem sentir-nos ben a prop d’aquestes víctimes innocents, de la seva família, amics i, particularment, de la comunitat educativa de l’escola Mare de Déu del Carme, escola cristiana”.

També es convida “a viure aquests fets execrables amb la fortalesa de qui és conscient i compromès en la tasca de canviar aquesta societat, sobretot, en l’àmbit de la família i l’educació”.

“Convidem a viure aquests fets execrables amb la fortalesa de qui és conscient i compromès en la tasca de canviar aquesta societat, sobretot, en l’àmbit de la família i l’educació”

En el que portem d’any 7 infants i 9 dones han estat assassinats per violència masclista a l’Estat espanyol.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!