La Xarxa de Solidaritat de la Fundació Migra Studium acull cada any uns 40 migrants sense llar, a través d’una estructura solidària formada per un centenar de famílies, voluntaris i comunitats religioses. De la seva banda, el programa Visca els Ancians de la Comunitat de Sant’Egidio lluita contra la soledat no desitjada, especialment en l’àmbit dels ancians. Per això, fa detecció de persones grans que viuen soles i les inclou en una xarxa d’amistat i de solidaritat. Un projecte que fa seguiment de més de 200 ancians de
Ciutat Vella de Barcelona. I, finalment, la Fundació Acollida i Esperança, a través del projecte Servei Odontològic, proporciona serveis de salut bucodentral a unes 600 persones cada any.

Aquests són només tres del total de 56 projectes que s’han vist beneficiats per la primera convocatòria del Fons d’Acció Social de la Sagrada Família, amb una partida de 2,3 milions d’euros que es va lliurar en un acte presidit pel cardenal Joan Josep Omella. “Els vostres esforços no només aporten solucions als problemes concrets, sinó també esperança i dignitat a aquells que més ho necessiten”, va destacar el cardenal.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!