Barcelona dedica uns jardins a Rosa Deulofeu

L’Ajuntament de Barcelona ha decidit dedicar uns jardins a l’esquerra de l’Eixample a la Rosa Deulofeu. S’inauguraran dissabte dia 20 de setembre. A un quart d’onze hi haurà la benedicció i a dos quarts la inauguració institucional.

Rosa Deulofeu, qui va ser delegada de pastoral de joventut de l’arxidiòcesi de Barcelona, i difunta l’any 2004, donarà nom a un interior d’illa de l’Esquerra del Eixample. La decisió es va prendre a l’últim ple del districte de l’Eixample a la sessió ordinària del passat 5 de març i va rebre el suport dels grups de CiU, PSC i PP. A partir d’aquesta iniciativa, la comissió de nomenclàtor de l’Ajuntament de Barcelona serà qui tindrà l’última paraula i validi el pas donat pel districte. L’illa, coneguda popularment con L’Illa Bayer, està delimitada pels carrers París, Calàbria, Viladomat i Còrsega.

El regidor popular, Xavier Mulleras, ha estat l’impulsor de la iniciativa de dedicar un espai públic a Rosa Delulofeu, una figura “necessària en moments com els actuals en què els valors fan tanta falta”.

Nascuda a Barcelona l’any 1959, la Rosa Deulofeu era una persona que vivia intensament la seva vida professional, però també cercava el sentit de la seva vida. Una dona de Déu i gran impulsora de la pastoral juvenil, que va treballar intensament en la integració dels joves discapacitats.

Us convidem a llegir el post que fa pocs dies va fer, en el blog de l’Avui és festa, el director de Ràdio Estel i Catalunya Cristiana, Mn. Jaume Aymar

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!