Barcelona aposta per la Unitat dels Cristians

Del 18 al 25 de gener l’Església prega per la unitat del cristians. Amb el lema És que Crist està dividit, es convida els creients a adonar-se que a l’Església no es pot viure aïllat o confrontats els uns amb els altres, sinó en comunió amb la resta de seguidors de Jesús. La Setmana de Pregària per la Unitats dels Cristians compta enguany a Barcelona amb un seguit de celebracions i activitats organitzats per la Comissió Interdiocesana d’Ecumenisme i de Religions Interreligioses.

La Setmana de Pregària per la Unitat dels Cristians s’han iniciat el 18 de gener amb una solemne celebració ecumènica, presidida pel cardenal Lluís Martínez Sistach, a la catedral de Barcelona. L’acte ha comptat amb la participació d’un gran nombre de representants de les diverses confessions cristianes, que han fet palesa la voluntat creixent d’avançar en el camí de la unitat.

També els joves tindran l’oportunitat de participar activament en aquesta Setmana de Pregària. Ho faran de manera ben eloqüent el 23 de gener, amb la celebració a l’església de Santa Anna, de la tradicional Escola de pregària. La Delegació de Pastoral de Joventut, juntament amb la Delegació diocesana d’Ecumenisme i Relacions Interreligioses, han organitzat una pregària conjunta amb joves de les diverses tradicions cristianes.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!