Del 7 al 9 de desembre Barcelona serà la seu de la VII Trobada Nacional de Dones Confrares, que organitza l’Associació de Dones Confrares de Barcelona amb el patrocini de l’arquebisbat, la Diputació i l’Ajuntament de Barcelona, la Federació Andalusa de Comunitats i el Centre d’Estudis Rocieros i Cultura Andalusa a Catalunya, així com amb la col·laboració de la Germandat del Santíssim Crist Redemptor i Nostra Senyora de la Soledat de Badalona, el Consell General de Germandats i Confraries de l’arquebisbat de Barcelona, i la parròquia de la Mare de Déu de Betlem de Barcelona.

Els actes començaran el dijous 7 de desembre al Seminari Conciliar de Barcelona, amb diverses taules rodones, un reconeixement a la dona confrare i una visita nocturna a la catedral de Barcelona.

L’endemà, després d’una missa a la basílica de la Mare de Déu de la Mercè de Barcelona, els actes es traslladaran a la tarda a Badalona, al Teatre Blas Infante i més tard a la seu de la Germandat del Santíssim Crist Redemptor i Nostra Senyora de la Soledat de Badalona.

Per acabar la trobada, el dissabte 9 de desembre, es duran a terme diverses ponències a la Sagrada Família. La trobada acabarà amb una visita guiada al temple més emblemàtic de la Ciutat Comtal.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!