Superherois de veritat

Començar un nou curs és sempre un moment especialment màgic. Des que era petit, la nit abans del primer dia d’escola m’envaeix un conjunt incontrolable d’emocions. Les ganes, els nervis i la il·lusió no em deixen dormir pensant en com anirà el primer dia de classe, un sense fi de preguntes em venen al cap: com s’adaptaran els nous alumnes a l’escola, com tornarà de l’estiu aquell alumne, aconseguiré a final de curs els objectius que m’hauré proposat…

Aquest reguitzell d’emocions demostra la necessitat de començar bé el curs. Així, és molt important rebre i acollir, ja des del primer dia, tots els alumnes amb els braços oberts i oferir-los una escola amable, respectuosa, atenta i acollidora. Una escola confortable i que acompanyi, un espai que faci sentir els alumnes “com a casa”. És fonamental que els alumnes sentin en tot moment que estem al seu costat.

Aquest acompanyament, però, ha d’anar més enllà de l’inici de curs. Ha de ser un acompanyament diari i constant durant tota l’etapa de l’escolaritat que segur que acabarà influint-los tota la vida. Tots tenim un professor o professora en el disc dur que ens ha marcat en el cap i en el cor i que ens acompanya durant tota la vida.

Que tinguem totes i tots un molt bon curs, siguem feliços!

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!