Atenció espiritual per als professionals en lluita contra el Covid-19

La tasca que aquestes setmanes de pandèmia duen a terme metges, infermeres i tot el personal sanitari és profundament admirable.
En situacions com aquesta es posa de manifest què vol dir tenir vocació de servei i amor pels altres. I es pot dir el mateix del personal de neteja d’hospitals i residències, de les persones que treballen en assistència social, dels cossos de seguretat o dels bombers. Però aquesta situació inaudita també posa a prova la resistència física, psíquica i espiritual de tots ells.
Per aquest motiu l’arquebisbat de Barcelona ha posat en funcionament un servei d’atenció espiritual i escolta per a tots aquells professionals en lluita contra el Covid-19 que ho necessitin, com explica el mateix cardenal Joan Josep Omella en aquest vídeo.
Les persones interessades poden escriure a l’adreça electrònica espiritualbarcelona@gmail.com o enviar un Whatsapp al 619 131 553, on poden deixar el nom, telèfon, servei públic que realitzen i franja horària en què volen que se’ls truqui.
L’Església sempre és al costat dels qui necessiten suport, sobretot en moments difícils com els d’ara.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!