Els bisbes de la província eclesiàstica de Bamenda, al Camerun, han informat que homes armats van incendiar una església catòlica i van segrestar cinc sacerdots, una religiosa i dos laics la nit del 16 de setembre.

En el comunicat, els prelats expliquen que el que ha passat és “un acte totalment sense precedents i, fins al moment, no s’han donat raons per aquests actes horribles contra la casa de Déu i els seus missatgers”.

El temple incendiat és la St. Mary’s Catholic Church, a la localicat de Nchang, a la diòcesi de Mamfe.

Com indiquen els bisbes, “des que aquesta crisi es va iniciar el 2016 i fins avui, el poble ha patit terriblement i els homes i dones de Déu han estat blanc de segrestadors, torturadors i homes armats sense escrúpols”.

Els prelats indiquen que la persecució també la pateixen les Esglésies baptista i presbiteriana al Camerun

El bisbes condemnen “enèrgicament” aquests atacs contra l’Església i els seus ministres i demanen l’alliberament immediat dels segrestats, i animen a “ser vigilant amb els béns temporals de l’Església i el seu personal, per protegir-los dels poders del diable”.

Amb tot, ressalten que “sense importar el que passi, donem glòria a Déu, el poder del qual, que actua en nosaltres, pot fer infinitament més del que demanem o imaginem”.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!