El Dicasteri per al Servei de la Caritat ha fet una altra passa significativa en la missió d’assistir els més necessitats.

En un gest que ressalta la proximitat als pobres, el Dicasteri ha formalitzat un acord amb la Universitat Mèdica Internacional UniCamillus i la Clínica Madonna della Fiducia a Roma.

Aquest protocol té com a objectiu proporcionar atenció odontològica a les persones sense llar que ja reben tractament per a altres afeccions al consultori Mare de la Misericòrdia.

Aquest compromís marca una proximitat que es manifesta fins i tot en els aspectes més petits i aparentment marginals de l’existència

Reconeixent que la salut bucal és un component essencial de l’atenció mèdica integral, el Dicasteri per al Servei de la Caritat es proposa ampliar-ne l’abast, tot assegurant que aquells que afronten l’adversitat de la manca d’habitatge tinguin accés a una atenció completa.

Sota la direcció de l’almoiner Konrad Krajewski, s’ha establert una ruta d’atenció eficaç. Després d’una avaluació inicial al consultori Mare de la Misericòrdia, els pacients seran derivats a la Clínica Madonna della Fiducia on rebran la cura odontològica necessària.

Aquest esforç és un testimoni palpable del compromís continu de l’Església a la Ciutat del Vaticà per vetllar pels més vulnerables de la societat.

Quan s’atenen les necessitats fonamentals dels sensesostre, se subratlla la importància de tractar cada individu amb dignitat i respecte, independentment de la seva situació.

Aquest projecte se suma a les iniciatives del Dicasteri per al Servei de la Caritat per alleujar el patiment i promoure la dignitat de tots els éssers humans.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!