Asia Bibi escriu una carta al papa Francesc

Papa Francesc, sóc la teva filla, Asia Bibi. T’ho demano: prega per mi, per la meva salvació i per la meva llibertat. En aquest moment només puc encomenar-me a Déu, que és l’Omnipotent, Aquell que tot ho pot. Són les paraules que Asia Bibi, mare cristiana condemnada a mort per blasfèmia al Pakistan, ha escrit al Papa després que l’Alta Cort de Lahore confirmés el veredicte de la condemna.

Asia Bibi fa cinc anys que és a la presó per a dones de Multan. I encara té forces per resistir. Com ella mateixa escriu: “Encara m’aferro a la meva fe cristiana i em nodreixo de la confiança en Déu, Pare meu, que em defensarà i em tornarà la llibertat. També confio en vós, Sant Pare Francesc, i en les vostres pregàries.”

L’impressionant testimoni de fe d’aquesta dona es reflecteix en les paraules que adreça al Pontífex. En la carta, li assegura que “sé que pregueu per mi amb tot el cor. Sé que, gràcies a la vostra pregària, la meva llibertat podria ser possible. En el nom del Déu Omnipotent i de la seva glòria, us expresso tot el meu agraïment per la vostra proximitat, en aquest moment de patiment i desil·lusió”.

Asia Bibi expressa també un desig profund: “La meva única esperança és poder veure un dia la meva família reunida i feliç. Jo crec que Déu no m’abandona i que té un projecte de bé i de felicitat per a mi, que començarà d’aquí a poc. Agraeixo a totes les persones que a les comunitats cristianes d’arreu del món preguen per mi i fan el possible per ajudar-me.”

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!