“Com Jesús, també nosaltres ens hem d’encarnar en aquest moment de la història i viure a prop de la gent, del seu pensament, dels dubtes i fracassos, estimar-los com Jesús estimava. Hem de deixar-nos interpel·lar per l’amor a la societat i l’amor a Evangeli per tal de ser apòstols de la transformació del món.”

Amb aquestes paraules, el cardenal Joan Josep Omella, arquebisbe de Barcelona i gran canceller, va donar oficialment per inaugurat el curs de l’Ateneu Universitari Sant Pacià (AUSP), el 4 d’octubre, en una Aula Magna del Seminari plena de gom a gom, i que va comptar amb la presència de tots els bisbes de la Conferència Episcopal Tarraconense, així com de l’arquebisbe emèrit de Barcelona, el cardenal Lluís Martínez Sistach; i de l’abat de Montserrat, el P. Manel Gasch.

“Les facultats de teologia i filosofia constitueixen el nucli de pensament i l’eix dels estudis, al costat de l’art i la litúrgia, que són l’expressió del Déu que crea i és lloat”, exposa Armand Puig, rector de l’AUSP.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!