El papa Francesc ha demanat a la comunitat internacional que proporcioni urgentment ajuda humanitària a la població de la Franja de Gaza. Ho ha dit aquest diumenge durant la pregària de l’Àngelus a Roma.

En els propers dies, Jordània acollirà una conferència internacional centrada en l’emergència humanitària de Gaza. Francesc ha cridat l’atenció sobre la cimera convocada pel rei de Jordània, el president d’Egipte i el secretari general de les Nacions Unides, als qui ha agraït aquesta “important iniciativa”.

PAPA FRANCESC

“L’ajuda humanitària ha de poder arribar a qui la necessita i no s’ha de permetre que ningú l’aturi!”

El Papa també ha recordat el desè aniversari d’una trobada de pregària per la pau a Terra Santa, en un acte als jardins del Vaticà, el 2014, on van participar els presidents d’Israel i Palestina.

Segons el Pontífex, “aquesta reunió va demostrar que és possible unir forces i que fer la pau requereix molt de coratge, molt més coratge que fer la guerra. Per això animo les negociacions en curs entre les parts, encara que no siguin fàcils. I espero que les propostes de pau per a un alto el foc en tots els fronts i l’alliberament dels ostatges s’adoptin immediatament, en benefici dels palestins i els israelians”.

El Bisbe de Roma s’ha referit a altres punts conflictius, com Ucraïna o Myanmar.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!