Avui dia moltes dones, com la Mare de Déu, no poden accedir a les cures prenatals necessàries per als seus nadons, per la qual cosa hi ha moltes complicacions, avortaments, naixements prematurs i parts d’alt risc que es podrien haver evitat.

Igual que fa 2.000 anys, tres “reis mags” estan posant en pràctica els seus coneixements per canviar la situació: una ginecòloga, un pediatre i una infermera que viatgen en clínica mòbil 192 dies l’any, quatre dies a la setmana, per atendre aquestes dones i els seus fills.

Aquest Nadal han fet arribar la seva carta de desitjos per poder continuar oferint els seus serveis i millorar-los.

Per això Mans Unides acull aquesta petició com un repte i posa en marxa una campanya de recaptació.

Amb l’ajuda que es reculli es milloraran les instal·lacions de l’Hospital Holy Family, fundat per les Germanes de la Caritat de Sant Vicenç de Paül, amb l’adquisició d’una incubadora mòbil i un escàner pediàtric, per diagnosticar i fer el seguiment de l’evolució de molts nadons prematurs.

A més, es millorarà l’atenció mèdica a cinc pobles beduïns i campaments de refugiats situats al desert de Judea, a través d’una clínica mòbil des d’on oferir atenció integral a la dona embarassada, incloent-hi ecografies i electrocardiogrames, i els nens menors de 5 anys tindran accés a l’atenció pediàtrica als seus poblats.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!