El dimecres 8 de maig, de 9 a 14h, el Seminari de Barcelona acull la 4a edició de la Fira d’Ocupació NO m’ATURo de Càritas Barcelona. La fira és un espai de trobada entre 32 empreses (5 més que en l’edició anterior) i aquelles persones ateses per Càritas que es troben en cerca de feina.

L’objectiu de la fira és que les persones posin en pràctica els coneixements obtinguts a Càritas, fer entrevistes, entregar el currículum, i que les empreses assistents els tinguin en compte a l’hora de contractar-les. Durant la fira també hi haurà 4 tallers, on les persones podran formar-se en diversos àmbits que poden afavorir la seva inserció al mercat laboral.

Els més de 500 participants que assistiran a la fira provenen de Feina amb Cor, el programa de formació i inserció laboral de Càritas que des de l’any 2013 porta inserides més de 7000 persones. El 75% de les persones que Càritas acompanya es troben a l’atur.

En aquest context, és més necessari que mai promoure espais de trobada que afavoreixin la contractació. Durant la jornada, es podrà parlar amb les empreses participants, així com amb les persones ateses per Càritas que cerquen una oportunitat laboral.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!