17ª Campanya REIS PER A TOTHOM

17ª Campanya REIS PER A TOTHOM,la campanya de recollida de joguines noves i objectes per a gent gran queorganitza la Delegació de Pastoral Universitària a través del Centre Cristià dels Universitaris, encol·laboració amb Càritas, Ràdio Estel, Catalunya Cristiana, el Club més Amicsi el Museu Diocesà de Barcelona. La recollida de joguines i obsequis per a lagent gran finalitzarà el 19 de desembre.

REIS PER A TOTHOM és una de les campanyes de reis més antigues que es realitzen arreu deCatalunya, amb una distribució de més de 5.000 joguines. Però REIS PER A TOTHOM és molt més que unarecollida de joguines, vol ser una campanya en la què els implicats realitzintasques en benefici de terceres persones. La Delegació de PastoralUniversitària l’organitza amb l’objectiu que els universitaris de diferentscentres tinguin l’oportunitat de posar en pràctica uns dies de donació real ientrin en contacte amb el món de les persones que viuen en els marges de la societat. Es tracta,doncs, de donar formació i ajudar a la conscienciació sobre la realitat de lasocietat en la que vivim.

Hi ha múltiples maneres d’ajudar: aportant joguines iobsequis, facilitant la difusió o el transport de joguines, classificant lescomandes que es reben, etc.

D’altra banda, les entitats que necessiteu joguines japodeu fer les vostres peticions.

La Campanya REIS PER A TOTHOM demana que no et quedis de braços creuats i que POSIS EL TEU GRANET DESORRA!!.

Informació a: CCU, C/Villarroel 81 baixos. Tel.: 933233368o al 619584018 campanyareisccu@gmail.com

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!