Pregària virtual a la catedral de Barcelona

Un “mapa” amb moltes espelmes virtuals enceses per mostrar visualment a Francesc el suport que li ofereixen amb la pregària de fidels d’arreu del món, en vigílies del 10è aniversari del seu pontificat.

Aquesta idea de destacar l’aniversari de forma “viral” ha sortit del Sínode Digital, que ha llançat la proposta a través d’un link, que estarà actiu fins al 13 de març, dia de l’aniversari.

“El ministeri petrí”, es llegeix en un comunicat, “és una gran gràcia que Jesús va concedir a la seva Església i hem d’estar sempre agraïts per això. Així, la nostra pregària ha de ser el millor do, perquè Déu sostingui en el servei el qui ha escollit per a aquest ministeri, perquè sobre aquesta pedra construeix la seva Església en el temps i en la història”.

Qui desitgi compartir aquesta iniciativa trobarà al web una invitació a resar un o diferents Avemaries i al final, conclou la nota, “enviarem al Sant Pare un mapa ple ‘d’espelmetes’ que representen els Avemaries que es resin per ell, agraint a Déu la seva Misericòrdia”.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!