Mans Unides convida a il·luminar el món

Ja està operativa la nova pàgina web de les 24 hores que mouen el món de Mans Unides. Es tracta de l’acció global de sensibilització solidària a través de la qual l’ONG convida a participar totes les persones.

Fins al 30 d’octubre es pot donar llum al món a través d’aquesta web en la qual es pot interactuar amb un mapamundi. D’aquesta manera es pretén il·luminar les situacions de pobresa, fam i desigualtat contra les quals lluita Mans Unides des de fa més de 55 anys arreu del món.

A mesura que les persones vagin interactuant amb els 90 projectes de cooperació al desenvolupament seleccionats per a aquesta activitat, s’aniran encenent noves llums a 37 països i el mapamundi s’anirà il·luminant. L’objectiu és que el 30 d’octubre s’hagi aconseguit il·luminar tot el món, gràcies a la implicació de totes les persones que vulguin lluitar d’aquesta manera contra la pobresa.

Aquesta és la segona edició de les “24 hores que mouen el món”. També té una part presencial a través de la participació en els Esdeveniments de llum: són activitats que tindran lloc durant tot el mes en algunes ciutats on és present Mans Unides. En aquests actes es farà una exposició més detallada del projecte de desenvolupat al llarg d’aquest any per la delegació, perquè totes les persones que hi hagin contribuït vegin com s’inverteixen els diners. A més, s’aprofitarà per agrair la col·laboració d’empreses, institucions i entitats que hagin fet la seva col·laboració.

El 30 d’octubre, a més de participar en els gestos directes de suport als projectes a través de la web, es podrà enviar una foto amb una espelma encesa i sumar-se així a l’activitat Encén la flama. L’any passat es van rebre més de 1.250 fotos des de 30 països i el suport de molts rostres populars.

A través d’aquesta iniciativa es podrà fer un viatge per tot el món, recorrent-lo virtualment i en el sentit dels fusos horaris, des de les 00.00 a Espanya i destacant, en alguns d’ells, una prioritat de treball de Mans Unides o un projecte de desenvolupament corresponent a algun dels països que cobreixi aquella franja horària per fer-los més visibles.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!