Mans Unides convida a il·luminar el món

Ha començat la tercera edició de les “24 hores que mouen el món”, l’activitat de sensibilització de Mans Unides que amb el lema “Tu pots donar llum al món” vol il·luminar aquelles situacions d’injustícia, fam i pobresa que “enfosqueixen” el nostre món.

Fins al 28 de maig es pot entrar en aquesta web i escollir un dels 40 països en els quals treballa Mans Unides i donar-li llum virtualment i multiplicar l’efecte compartint l’acció a les xarxes socials o fent un donatiu. S’hi recullen 79 projectes de cooperació al desenvolupament de manera que es pot conèixer de manera molt clara i visual la manera en què l’organització millora la vida de centenars de milers de persones a través de les seves iniciatives d’educació, agricultura, salut, promoció social i promoció de la dona.

Una altra manera de participar en línia és a través de l’activitat “Encén la flama”, que consisteix a compartir una fotografia d’una espelma encesa. Aquest 28 de maig esdevindrà un signe de solidaritat entre totes les persones i pobles, i qui vulgui podrà unir-se, des de casa seva, la feina o l’escola a través del Facebook de “24 hores que mouen el món”.

A 21 ciutats espanyoles les delegacions de Mans Unides han preparat activitats presencials anomenades “Esdeveniments de llum” (concerts, exposicions, taules rodones, conferències, curses, contacontes…) que oferiran informació dels projectes als quals donen suport.

En aquesta tercera edició, Mans Unides vol doblar els resultats obtinguts l’any passat.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!