Llenties solidàries a Jesuïtes Sarrià-Col·legi Sant Ignasi

El proper dimecres 5 de març tindrà lloc una nova edició del Sopar Llenties Solidàries a l’escola Jesuïtes Sarrià-Sant Ignasi, a benefici de la Fundació Carles Blanch-Centre Sant Jaume de Badalona. Es tracta de la segona convocatòria d’aquesta iniciativa, que arriba després de l’èxit de l’any passat.

La Fundació Carles Blanch es va constituir des de la comunitat educativa del centre Jesuïtes Sarrià-Sant Ignasi per impulsar iniciatives educatives adreçades a la infància en risc d’exclusió social i tots els beneficis del sopar es destinaran íntegrament a finançar els projectes d’aquesta entitat. La seva activitat es porta a terme a través del Centre Sant Jaume, situat a Badalona, des del qual s’atén infants i joves en situació de risc d’exclusió social. El centre realitza tasques de reforç escolar, activitats de lleure, treball amb adolescents amb absentisme escolar o orientació i inserció laboral, entre d’altres.

En l’edició 2013 van assistir més de 700 persones i més de 100 alumnes d’ESO i Batxillerat del centre van col·laborar com a voluntaris. En l’organització de les Llenties Solidàries d’enguany s’hi ha involucrat moltíssima gent amb l’objectiu de superar l’èxit de l’any passat.

L’aportació és de 30 euros per persona i de 20 per assistent júnior. Les persones que no puguin assistir però vulguin col·laborar poden fer també la seva aportació. Es pot confirmar assistència i col·laborar a través del web www.llentiessolidaries.com.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!