El Papa ha rebut aquest matí al Vaticà, en una audiència privada, els membres del Consell General de Càritas Espanyola, amb motiu del seu 75è aniversari, acompanyats també pel cardenal Joan Josep Omella, president de la Conferència Episcopal Espanyola, i representants de les 70 Càritas diocesanes que hi ha arreu de l’Estat espanyol.

Durant l’audiència, el Papa ha destacat que Càritas “s’ha guanyat el respecte de la societat espanyola, més enllà de les seves creences i ideologies”, ja que “la caritat, l’Amor amb majúscules, és el tret més essencial de l’ésser humà, creat a imatge de Déu, i per tant el llenguatge que més ens uneix”.

Entre els qui han saludat el Pontífex, hi havia el president de Càritas Catalunya, Francesc Roig, i el director de Càritas Barcelona, Salvador Busquets.

De la seva banda, en declaracions a Ràdio Estel, Manuel Bretón, president de Càritas Espanyola, ha qualificat de gran impuls per a l’entitat aquesta reunió d’avui amb el Sant Pare.

“És un dia importantíssim, tant per a Càritas com per a tots els qui hem assistit en aquesta audiència, que ha estat una manera d’emplenar les cantimplores. En sortim amb molta il·lusió, amb reptes que ens ha marcat i camins a seguir

Per la seva banda, la secretària general de Càritas Espanyola, Natalia Peiro, ha comentat que el Pontífex ha animat totes les diòcesis a seguir amb tota la feina d’ajuda als més necessitats.

Tot l’equip de Càritas Espanyola, després de reunir-se amb el Papa al matí, també es trobarà amb Càritas Internationalis per compartir “inquietuds i camins comuns”.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!