“Quanta pobresa i soledat, malauradament, veiem en el món d’avui! Quantes persones viuen amb gran patiment i demanen a l’Església que sigui signe de la proximitat, de la bondat, de la solidaritat i de la misericòrdia del Senyor! Quanta gent necessita que les seves ferides siguin curades! Aquesta és la missió de l’Església: curar les ferides del cor, obrir portes, alliberar, dir que Déu és tendre, que Déu sempre ens espera. L’Església ha de ser un Hospital de Campanya i sortir a curar ferides.”

És el desig del papa Francesc per a una Església que mira l’establia de Betlem: un Nen petit, senzill i humil, que ens parla d’aquest Déu tendre i compassiu que té una mirada especial per als pobres, marginats, febles, ferits… per això el Pontífex vol una Església Hospital de Campanya on tothom senti aquella presència divina que acompanya la nostra història personal i col·lectiva.

“Les esglésies Hospitals de Campanya són alguna cosa més que una ONG, són institucions en les quals a més de donar de menjar, de donar serveis, donen una força interior i saben escoltar”, remarca el pare Ángel García, fundador de Missatgers de la Pau.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!