Les vacunes són la millor opció per protegir-se del Covid.
VATICÀ Foto: Gustavo Fring a Pexels
El Vaticà reafirma la seva “posició favorable” davant les vacunes
La Santa Seu demana intensificar-ne la distribució
Redacció 23/12/2021

A través d’un comunicat el Vaticà reafirma la seva “posició favorable” davant les vacunes i insisteix en la necessitat que la comunitat internacional intensifiqui els esforços perquè tothom hi tingui accés
El text recorda que el Papa ha definit la vacunació com un “acte d’amor, perquè té com a objectiu protegir les persones contra el Covid-19”.

Aquest pronunciament és a causa de la publicació de dos documents preparats per la Pontifícia Acadèmia de la Vida i la Comissió Vaticana Covid-19 sobre els problemes i patologies provocades per la pandèmia en nens i adolescents, així com una crida a una vacunació dels països més pobres.

Els documents adverteixen dels problemes que suposa tancar escoles i demanen que “en el futur s’ha de considerar només l’últim recurs” i que es faci “només d’experimentar amb altres mesures de control de l’epidèmia com una disposició diferent dels locals, els mitjans de transport i organització de tota la vida escolar i els seus horaris”.

També destaquen que l’educació a distància ha implicat “l’empobriment de l’aprenentatge intel·lectual i la privació de les relacions formatives (...). El tancament de les escoles ha interromput les relacions socials o les ha mutilat greument”.

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET