La Gna. Gloria Cecilia Narváez sent rebuda pel Papa al Vaticà.
ACCIÓ SOCIAL 
Alliberada una religiosa colombiana després de quatre anys de segrest a Mali
La Gna. Gloria Cecilia Narváez ha estat rebuda pel Papa
Redacció 11/10/2021

El 9 d’octubre passat va arribar la bona notícia: la religiosa colombiana Gloria Cecilia Narváez, de les Germanes Franciscanes de Maria Immaculada, havia estat alliberada d’un captiveri de més de quatre anys. Havia estat segrestada el 7 de febrer del 2017 a la frontera entre Mali i Burkina Faso per un grup islamista local vinculat a Al Qaeda.

Una vegada comprovat que l’estat de salut de la religiosa, de 58 anys, era bo, Narváez va ser rebuda per l’arquebisbe de Bamako, el cardenal Jean Zerbo. Posteriorment va viatjar fins a al Vaticà, on es va poder entrevistar breument amb el papa Francesc, que li va transmetre l’alegria de tota l’Església per aquest desenllaç afortunat. De moment, la religiosa s’estarà uns dies a la casa general que la congregació té a Roma.

La zona del Sahel on va ser segrestada Gloria Cecilia Narváez és altament perillosa perquè els governs locals no hi tenen un control efectiu, cosa que facilita que diversos grups terroristes s’hi hagin fet forts. Els segrestos, sobretot de missioners, hi són freqüents. De fet, la religiosa colombiana va compartir temps del captiveri amb el missioner italià Pierluigi Maccalli, de la Societat de Missions Africanes, que va ser alliberat fa poc més d’un mes.

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET