Logotip oficial de la Trobada Mundial de les Famílies
VATICÀ 
Presentada la X Trobada Mundial de les Famílies
Tindrà lloc a Roma amb el tema “L’amor familiar: vocació i camí de santedat”
Redacció 01/10/2021

S’acaba de presentar la X Trobada Mundial de les Famílies, que tindrà lloc a Roma del 22 al 26 de juny del 2022, amb el tema L’amor familiar: vocació i camí de santedat.

Hi participaran uns 2.000 delegats convidats directament per les Conferències Episcopals i pels caps d’associacions de famílies i moviments eclesials internacionals.

En la presentació el prefecte del Dicasteri per als Laics, la Família i la Vida, el cardenal Kevin Farrell, ha recordat que la trobada no es desenvoluparà en una única cita a Roma, sinó que serà un veritable esdeveniment multicèntric i desplegat per totes les diòcesis del món.

Segons el purpurat, es tracta d’una oportunitat perquè no només els agents de pastoral familiar, sinó totes les famílies de les parròquies i diòcesis es trobin amb el seu bisbe.

En aquest acte també s’ha presentat l’himne oficial de la Trobada Mundial de les Famílies We believe in Love, amb text i música de Marco Frisina, i la pàgina web www.romefamily2022.com, per seguir la trobada virtualment.

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET