ESGLÉSIA ESPANYA 
Peregrinació virtual pels camins de sant Domènec de Guzman
Itinerari geogràfic i espiritual pels llocs més destacats del fundador dels dominics
Redacció 13/07/2021

A partir del 6 d’agost i durant 13 dies la família dominicana d’arreu del món podrà participar al Dominicanus challenge, un itinerari geogràfic i espiritual pels llocs que van veure néixer, créixer i morir sant Domènec de Guzman, fundador de l’orde dels Predicadors (dominics)

La iniciativa vol donar a conèixer els dominics i el sant espanyol, del qual se celebren ara els 800 anys de la seva mort. Consistirà en diferents etapes amb vídeos, relats, reflexions, pregàries... que facilitaran viatjar arreu del món i pel propi interior de cadascú.

La inscripció (www.challengeinternacional.com) és gratuïta però es convida qui vulgui que faci una aportació a un projecte de la família dominicana, concretament a #SembramosFloresdeDignidad, un projecte de Selvas Amazónicas.

Les etapes de la peregrinació comencen a Caleruega i segueixen a Palència, El Burgo de Osma, Madrid i Segòvia, a Espanya; Montpeller, Fanjeaux, Prulla, Tolosa de Llenguadoc, Carcassona i París, a França, i Roma i Bolonya, a Itàlia.

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET