VATICÀ 
“He vist un home serè i disposat a dur a terme la reforma de l’Església”
El Papa rep en audiència privada Sor Lucía Caram
Redacció 28/06/2021

“He vist un home serè, que confia totalment en la força de l’Esperit que el sosté i disposat, amb fidelitat indestructible a dur a terme la reforma de l’Església”. Amb aquestes paraules, sor Lucía Caram ha definit el papa Francesc després de la seva trobada amb el Pontífex dijous 24 de juny, la primera que ha tingut en audiència privada.

Gràcies a aquesta trobada, la recent nomenada priora del convent de Manresa ha pogut mostrar al Papa el treball de la Fundació Santa Clara, que dirigeix amb l’ajuda de la comunitat. De fet, va ser precisament amb motiu del seu nomenament que Francesc va enviar una nota de felicitació a sor Lucía, que ha donat les gràcies al Papa per haver-la convidat al Vaticà: “Gràcies Francesc per la teva hospitalitat, per la teva acollida i per la teva benedicció als nostres projectes, que són projectes nascuts de l’oració i el compromís amb els més pobres”.

A més de mostrar el suport del Papa a la tasca de la Fundació Santa Clara i del programa #invulnerables, la priora ha publicat a les xarxes que ha vist Francesc “preocupat i amb presses per mobilitzar la societat i insistir en el compromís de les persones i comunitats, perquè es garanteixi la dignitat de tota vida humana”. En aquest sentit, mentre comentaven alguns dels problemes que té entre mans el Pontífex, sor Lucía ha explicat una anècdota que defineix a la perfecció l’esperit de Francesc: “Li vaig dir que ser Papa és molt difícil, però ell, amb un somriure em va dir: Jo m’ho passo bomba”.

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET