ESGLÉSIA CATALUNYA 
Salvador Cristau ha estat escollit administrador diocesà de Terrassa
Pas necessari després de la presa de possessió de Josep Àngel Saiz com a arquebisbe de Sevilla
Redacció 15/06/2021

El Col·legi de Consultors de la diòcesi de Terrassa ha escollit Mons. Salvador Cristau, bisbe auxiliar, com a nou administrador diocesà, d’acord amb el que disposa el dret canònic amb motiu de trobar-se la diòcesi en Seu Vacant (cc. 419 i 421). Era un pas necessari després que Josep Àngel Saiz, que ha estat disset anys bisbe de Terrassa, prengués possessió dissabte 12 de juny com a nou arquebisbe de Sevilla.

Tal com ha explicat el bisbat de Terrassa en una nota de premsa, Mons. Salvador Cristau ha acceptat i ha emès la professió de fe preceptiva. A continuació s’ha posat a disposició de la diòcesi, implorant l’ajut de Déu i la protecció de la Mare de Déu per aquest nou servei diocesà. Al mateix temps ha nomenat delegats seus els que han estat fins ara el Vicari general i els Vicaris episcopals.

L’Administrador diocesà té la potestat ordinària i pròpia sobre la diòcesi des del moment de la seva elecció, amb les excepcions que preveu del dret, fins que el Sant Pare proveeixi la diòcesi de Terrassa d’un nou bisbe i en prengui possessió.

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET