José M. Calderón ensenya la samarreta commemorativa
ESGLÉSIA ESPANYA Foto: OMP
#CorrePorElDomund escalfa motors
La cursa solidària virtual tindrà lloc del 20 al 24 d’octubre
OMPRESS 11/06/2021

Per segon any consecutiu, Obres Missionals Pontifícies (OMP) llença la cursa pel Domund. En format virtual i amb diferents distàncies, l’usuari pot practicar esport mentre col·labora amb la feina dels missioners arreu del planeta.

Enguany, com a principal novetat, l’organització compta amb l’ajuda de patrocinadors que volen vincular la seva imatge a la del Domund, cosa que permet, a més, oferir samarretes commemoratives als participants.

És una samarreta tècnica, de material adient per fer esport i amb unitats limitades. Qui no desitgi la samarreta hi ha l’opció d’un “dorsal zero”.

Segons el director d’OMP a Espanya, José M. Calderón, “és una ocasió única per col·laborar de dues maneres amb el Domund. A més del donatiu fet amb la inscripció, cada vegada que et posis la samarreta mostraràs als altres que tu dones suport al Domund, que estàs amb els missioners”.

La prova, que no té un afany competitiu, posa a disposició dels participants una app per entrenar i competir amb la resta d’usuaris. L’aplicació “Corre por el Domund” estarà disponible els mesos de setembre i octubre per als sistemes operatius IOS i Android.

La iniciativa va sorgir l’any passat arran de la pandèmia. “El que està clar és que som davant d’un canvi en els models d’actuar de la societat, i per això les missions hem de buscar també noves formes de ser presents entre les persones”, comenta Calderón.

Les inscripcions es poden fer a correporeldomund.es i qualsevol que ho desitgi s’hi pot apuntar, triar la distància i començar a entrenar. Durant la setmana prèvia al Domund començarà l’entrega de samarretes i la carrera pel Domund.

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET