RÀDIO ESTEL 
Ha augmentat el turisme a Catalunya durant la Setmana Santa?
Antoni Escudero, president de la Federació d’Hosteleria de les Comarques de Girona, diu que l’ocupació durant aquests dies ha crescut, però minsament”
 31/03/2021


El programa ‘A Primera Hora’ de Ràdio Estel ha parlat aquest dimecres sobre el turisme durant aquesta Setmana Santa a casa nostra, concretament a Girona. S’ha incrementat? En quins sectors? El president de la Federació d’Hosteleria de les Comarques de Girona, Antoni Escudero, ha recordat que, des del sector de l’hosteleria, es demana que es permeti que els restaurants puguin oferir el servei del sopar fins a les 22 hores i, per tant, incrementar l’horari del toc de queda a les 23, com han fet Madrid i altres comunitats autònomes. “A nosaltres ens agradaria veure imatges com les de la Comunitat de Madrid, però sempre amb mesures de seguretat”, ha dit Antoni Escudero. En aquesta línia, ha afegit que “també s’ha de dir que hi ha molta gent que surt, i ho fa bé”. 

D’altra banda, el president de la  Federació d’Hosteleria de Girona ha destacat a Ràdio Estel que “el sector que s’ha vist reforçat durant aquest dies de Setmana Santa ha estat el turisme de proximitat”. Igualment ha comentat que el que “més està patint és el turisme de costa”. En una altre moment de l’entrevista, Escudero ha explicat que, des de la Federació, es creu que “les autoritats no estan fent les coses bé i, si es fan, és a destemps”. A més, Antoni Escudero veu “molt díficil la recuperació del turisme” a curt termini, si no s’incrementa l’ajuda al sector.

Pots tornar a escoltar AQUÍ

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET